Tratament portwine
Programare online
inside banner

Tratament pete de tip Port Wine

Tratament pete de tip Port Wine

Cromofor tinta: hemoglobina si oxihemoglobina


Cromoforii tinta sunt hemoglobina si oxihemoglobina din sangele din interiorul vaselor. Lumina absorbita de sange este transformata in caldura si apoi este transmisa catre peretele vasului de sange. Proteina din peretele vasului de sange va fi distrusa daca atinge 70 ° C pentru mai mult de 1 minut. Ca urmare, sangele se va coagula, iar peretele distrus al vasului de sange se va reface treptat.


Lungimile de unda utilizate de laserul nostru au o absorbtie ridicata in hemoglobina si oxihemoglobina si nici o absorbtie de catre cromoforul in apa concurent.


Cu aceasta tehnologie tratam:

- Petele de tip port-wine.

- Hemangiom.

- Telangiectaziile.

- Pikilodermia Civate.

- Leziunile vasculare (vase sparte).

- Rozacee.

- Cuperoza.


Pentru un rezultat optim sunt necesare intre 3 si 5 tratamente separate cu intervale de 3-4 saptamani.

Datorita sistemului unic de racire a pielii prin curgerea directionata a aerului rece, procedura nu este una dureroasa, pacientul ar trebui sa simta o senzatie usoara sau moderata de caldura in zona tratata.

Hai sa facem o programare.
Programare online

Galerie foto tratament Tratament pete de tip Port Wine BEFORE / AFTER

 • Tratament portwine AFTER/BEFORE
  Deschide
  Pete de tip Port-Wine. Rezultat obtinut dupa 3 tratamente cu aplicatorul Ellipse SWT PR 530. @Courtesy of Ellipse Denmark.
 • Tratament portwine AFTER/BEFORE
  Deschide
  Pete de tip Port-Wine. Rezultat obtinut dupa 3 tratamente cu aplicatorul Ellipse SWT VL 555 si 3 PR 530. @Courtesy of Tomás Zamora, MD. - Spain.
 • Tratament portwine AFTER/BEFORE
  Deschide
  Malformatie vasculara localizata pe spate Rezultat obtinut dupa 5 tratamente cu Ellipse SWT. @Courtesy of Prof. Agneta Troilius Rubin, MD Sweden.
 • Tratament portwine AFTER/BEFORE
  Deschide
  Malformatie vasculara de tip Port-Wine Stains. Rezultat obtinut la 17 zile dupa 1 tratament cu Ellipse SWT. @Courtesy Ellipse Denmark.