Prezentare clinica tratamente estetice si epilare definitva cu laser
Programare online
inside banner

Prezentare

Beauty Art Clinique este un centru specializat in tratarea problemelor estetice ale pielii, care s-a nascut din dorinta de a oferi oamenilor o solutie eficienta pentru a-si recastiga increderea in propriul aspect fizic. Cercetarile arata ca atat adolescentii, cat si adultii care se confrunta cu acnee sufera traume emotionale puternice.


La Beauty Art Clinique, utilizam tehnologie de ultima generatie pentru a trata cu succes diferite probleme estetice ale pielii, cum ar fi: acnee (indiferent care este cauza), cicatrici post-acnee sau post-chirurgicale, pete pigmentare, vergeturi, leziuni vasculare si poikiloderma lui Civatte. Folosind laser de inalta performanta, putem imbunatati aspectul pielii cu pana la 95%, fara a provoca durere.


De asemenea, putem reduce dimensiunea porilor dilatati, eliminand astfel aspectul "coaja de portocala" al pielii si atenuand ridurile.


La Beauty Art Clinique, intelegem importanta unui tratament sigur si eficient, astfel incat lucram doar cu personal calificat. De asemenea, oferim garantia returnarii banilor daca nu sunt obtinute rezultatele dorite, astfel incat clientii sa aiba incredere in serviciile noastre.


Vino la Beauty Art Clinique si descopera cum poti imbunatati aspectul pielii tale si iti poti recastiga increderea in propriul tau aspect fizic!

Hai sa facem o programare.
Programare online