Epilare definitiva cu laser
Programare online
inside banner

Epilare definitiva cu laser

Epilare definitiva cu laser

Echipamente folosite : 

 

Nordlys by Candela Medical – aplicator HRL 600 lungime de unda 600 nm - 950 nm

 

 

  • Laser dioda de  ultima generație – aplicator cu 3 lungimi de undă combinate  755 nm (Alexandrite) + 808 nm (Diode) + 1064 nm (Nd-YAG)

 

Cromoforul țintă: Melanina 

Ținta este melanina din păr și din bulbul părului. Acestea se încălzesc pentru a asigura transmiterea căldurii la foliculul de păr. Numai firele de păr din faza de creștere pot fi tratate, prin urmare sunt necesare mai multe tratamente.


Intervalele între tratamentele pentru păr 

Intervalul dintre tratamente depinde de locul anatomic tratat, precum și de fiecare pacient în parte. Se recomandă efectuarea următorului tratament intre 4 si 7 saptamani.  


Detalii aparatura folosita :

Nordlys by Candela Medical – aplicator HRL 600 lungime de unda 600 nm - 950 nm

Aplicatorul HRL 600 emite lumină cu lungimea de undă de 600 nm - 950 nm. Acest lucru oferă o absorbție ridicată de melanină. Adâncimea de penetrare a acestor lungimi de undă este suficientă pentru a ajunge chiar și la foliculii mai adânci de păr.

Mărime a spotului de 48mm x 18mm permite tratamente mai rapide, cu mai puține suprapuneri.

 

Durata pulsului 

Durata pulsului depinde de grosimea părului. Aparatul Nordlys by Candela Medical selectează automat durata corespunzătoare a impulsului atunci când operatorul declară grosimea părului. Părul subțire are nevoie de mai puțină energie pentru a se încălzi și se folosește o energie relativ scăzută. Părul gros are nevoie de mai multă energie pentru a se încălzi și se folosește o energie mai mare.

 

  • Laser dioda de  ultima generație – aplicator cu 3 lungimi de undă combinate  755 nm (Alexandrite) + 808 nm (Diode) + 1064 nm (Nd-YAG)

Laserul nostru dioda de ultima generație reprezintă tehnologia de vârf în tratamentele laser. Cu un aplicator ce combină trei lungimi de undă distincte, acesta oferă soluții adaptate pentru diverse nevoi. Lungimea de undă de 755 nm (Alexandrite) este ideală pentru epilarea pe pielea deschisă la culoare, 808 nm (diode) se pretează perfect pentru majoritatea tipurilor de piele, în timp ce 1064 nm (Nd-YAG) este special conceput pentru pielea închisă la culoare și pentru tratamentele vasculare profunde. Beneficiile acestor combinații sunt multiple, asigurând eficiență ridicată, precizie și confort sporit pentru pacient.


755 nm (Alexandrite):

Această lungime de undă este cunoscută pentru eficacitatea sa în tratamentul pielii deschise la culoare. Datorită caracteristicilor sale, laserul Alexandrite penetrează superficial în piele, făcându-l ideal pentru tratarea părului fin și a celui cu pigmentație redusă. De asemenea, este foarte eficient în eliminarea părului de pe zonele sensibile ale corpului.


808 (diode):

Laserul cu diodă de 808 nm este recunoscut ca fiind "standardul de aur" în epilarea laser. Acesta poate trata eficient majoritatea tipurilor de piele, de la foarte deschisă la mediu închisă. Penetrarea moderată în derm a acestei lungimi de undă permite distrugerea foliculului pilos fără a afecta țesutul înconjurător. Este ideal pentru epilarea zonelor mari, cum ar fi picioarele sau spatele.


1064 nm (Nd-YAG):

Laserul Nd-YAG de 1064 nm este specializat pentru tratarea pielii închise la culoare, reducând astfel riscul de hiperpigmentare sau arsuri. Datorită adâncimii sale de penetrare, Nd-YAG este eficient în tratarea părului gros și profund înrădăcinat.


În combinație, aceste trei lungimi de undă oferă o soluție completă pentru epilarea definitiva asigurând astfel tratamente eficiente și sigure.

Hai sa facem o programare.
Programare online