Aparatura tratamente estetica si epilare definitva cu laser Nordlys, by Candela
Programare online
inside banner

Aparatura

Candela Medical este un important producator de tehnologie medical-estetica si cosmetica. Compania a fost infiintata in anii 70’ si de atunci a devenit un lider in domeniul tehnologiei de lasere. Candela ofera o gama de sisteme laser care sunt utilizate pentru o varietate de indicatii terapeutice, inclusiv rejuvenare faciala, tratarea leziunilor vasculare si pigmentare, tratarea acneei, a cicatricilor si epilare definitiva.

Sistemele laser Candela sunt cunoscute pentru precizia si siguranta ridicata, si sunt utilizate de profesionisti intr-o varietate de medii, inclusiv clinici de dermatologie, centre de chirurgie plastica, spa-uri si cabinete de cosmetica. Tehnologia inovatoare si angajamentul fata de satisfactia clientilor au facut din acesta un nume de incredere in industria estetica.


Produsele Candela integreaza cele mai recente progrese in tehnologia laser si sunt concepute pentru a satisface nevoile atât ale pacientilor, cât si ale furnizorilor de servicii specifice. Sistemele laser Candela sunt usor de utilizat si ofera rezultate rapide si eficiente.

Solutii inovative pentru fata si corp


Sistemul Nordlys este dotat cu 4 tehnologii avansate pentru o practica de success: SWT, Frax 1550, Frax 1940 si Nd:YAG 1064.

Ellipse SWT (IPL)

Sistem SWT (Selective Waveband Tehnology) unic, cu tehnologie de banda ingusta definita de filtre duble si pulsuri de sub o milisecunda pentru tratamente exceptionale de fotorejuvenare si tratamente vasculare.

Sistemul Ellipse SWT are 8 aplicarori diferiti (PL 400, PR 530, PRS 530, VL 555, VLS 555, HR 600, HRL 600, HRD 645) care permit efectuarea tratamentelor personalizate, cu multipli parametri controlabili de catre operator: energia livrata, durata impulsului, numar de impulsuri per trecere, lungimea de unda.

Frax 1550

Tehnologie fractionate non-ablativa unica, ce foloseste un software cu un algoritm special pentru setarea parametrilor.

- Controleaza impactul termic.

- Livreaza exact densitatea specificata.

- SoftCool livreaza un flux constant de aer rece pentru un confort ridicat in timpul tratamentului.

Nd: Yag 1064

Tehnologia SoftCool patentata si integrate permite tratamentul fara vasoconstrictie in derm, spre deosebire de sistemele ce utilizeaza racirea prin contact.

Aplicatorul are 3 capete de tratament:

- Circular.

- Safir circular.

- Semi-circular.

Platforma Nordlys are peste 22 de indicatii de tratament fiind pre-configurat cu tratamente de cosmetica si dermatologie dezvoltate pe parcursul a peste 20 de azi de cercetare.

Hai sa facem o programare.
Programare online